Bestellen & Leveren

Al onze pakketjes worden maximaal 24 werkuren na de bestelling (en ontvangst van de complete betaling) verzonden. De levertijd bedraagt ongeveer 2 werkdagen. Wanneer u bijvoorbeeld op maandag een bestelling plaatst, zal uw bestelling uiterlijk woensdag bij u binnen zijn. Let op! De levertijden zijn onder voorbehoud aangezien wij afhankelijk zijn van de postdiensten. Onze bestellingen worden geleverd van maandag tot en met zaterdag met PostNL voor Nederland en DPD voor België.

 

  • Wanneer u kiest voor bankoverschrijving wordt uw bestelling direct verzonden na de ontvangst van uw betaling.
  • Wanneer een product onverhoopt niet in voorraad is wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gehouden.

 

Besteldatum

Verzending van uw bestelling

Van maandag tot donderdag

De volgende werkdag

Vrijdag en tijdens het weekend

De maandag erop

 

Verzendkosten

Land

Verzendkosten per bestelling

Nederland

€2.99 (gratis vanaf een bestelling van €65)

België

€3.99 (gratis vanaf een bestelling van €70)

 

Volg uw pakketje!

Zodra uw bestelling is verzonden met pakketpost ontvangt u van ons een trackingscode. Via deze code kunt u precies in de gaten houden waar het pakketje zich bevindt en of u eventueel het pakketje bij uw buren op kunt halen. Wanneer uw bestelling is verzonden via enveloppe post, is hier geen trackingscode van bekend en wordt deze door de postbode in uw brievenbus afgeleverd.

 

Niet thuis?

Bent u niet thuis op de dag dat de zending wordt afgeleverd? Geen nood! De bestelling wordt de volgende dag nogmaals bij u aangeboden. Bent u dan wederom niet thuis? Dan kunt u het pakketje de volgende dag afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. De postbezorger zal hierover een bericht achterlaten in uw brievenbus, deze dient u mee te nemen naar het postkantoor.