Betalen

Bij Beauty Millenium kunt u op verschillende manieren aan uw betaling voldoen. Wij leggen u graag uit hoe elke betaling in zijn werk gaat:

iDeal

iDeal is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO, ING of SNS bank kunt u direct gebruik maken van iDeal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voor een bestelling die u betaalt met iDeal zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling. Hoe werkt iDeal? Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u bij het afrekenen de mogelijkheid om te kiezen hoe u de betaling wilt laten gebeuren. Hierbij kiest u de optie iDeal als deze nog niet geselecteerd is. Klik dan op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Bankoverschrijving

Naast iDeal kunt u bij Beauty Millenium ook betalen via een reguliere bankoverschrijving. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst en wenst te betalen via een bankoverschrijving krijgt u van ons, na het plaatsen van een bestelling, een email met onze bankgegevens. Deze bankgegevens kunt u gebruiken om via internetbankieren uw betaling te voldoen. Houd u er rekening mee dat de bestelling pas wordt verzonden als de betaling bij ons binnen is. Binnen Nederland duurt dit doorgaans 1 werkdag, vanuit buitenland (België, etc.) duurt dit doorgaans 2 tot 3 werkdagen afhankelijk van uw bank. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt u hiervan per email op de hoogte gebracht. Uw order status zal veranderen van ‘wachtend’ naar ‘betaling ontvangen’. Indien u kiest voor deze betaalwijze, dient de betaling binnen 6 werkdagen naar ons te worden overgemaakt. Wanneer deze betaling binnen 6 werkdagen niet binnen is, zijn wij geneigd de bestelling te annuleren en vervalt hierbij de overeenkomst.

Voor bankoverschrijving vanuit het buitenland zijn de volgende gegevens nodig:

BIC nummer: RABONL2U

IBAN nummer: NL28RABO 0311120067

Banknaam: Rabobank

Beauty Millenium

Rabobank 311120067

te Heerenveen

Vermeld bij een overboeking altijd het ordernummer!

 

PayPal

Naast iDeal en bankoverschrijving kunt u in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal account koppelt. Met PayPal betalen is gratis en de transactiekosten worden door ons betaald zodat u zonder extra kosten kunt winkelen. PayPal biedt het gemak van het (veilig) opslaan van uw betaalgegevens, zo hoeft u geen randomreader te gebruiken bij het afrekenen van uw bestelling. PayPal is beschikbaar in alle landen, waardoor internationaal afrekenen met gemak verloopt. Hoe werkt PayPal? Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen.

 

BanContact/Mister Cash

Belgische klanten van Beauty Millenium kunnen eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar betalen via BanContact/Mister Cash – banken: KBC, Belfius Bank, Fortis Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank en Dexia. Hoe werkt dat? Als u een online aankoop wilt doen, voert u eerst de gevraagde gegevens van uw betaalkaart in. Vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de BanContact/Mister Cash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestigt u op het computerscherm uw identiteit en uw betaling. Daarna zult u weer terug worden gebracht naar onze webshop.

 

Sofort Banking

Sofort Banking is een internationaal betalingssysteem dat vergelijkbaar is met iDeal en garant staat voor een vertrouwde, snelle, makkelijke en veilige betaling. Een Sofort Banking is dus in feite een bankoverschrijving, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan Sofort Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat een gebruiker kan selecteren uit welk land hij of zij komt en dan de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen. Hoe werkt Sofort Banking? U selecteert een product en kiest de Sofort Banking betaalmethode. Dit brengt u in de gebruiksomgeving van Sofort Banking. Hier selecteert u uit welk land u afkomstig bent en vult daarbij het nummer van de te gebruiken bank in. Om dit nummer te achterhalen is een handige zoekfunctie toegevoegd. Vervolgens komt u op het scherm terecht waar ingelogd moet worden op uw bankgegevens. Als laatste beveiliging wordt er gevraagd om een TAN code in te vullen. Zodra u de TAN code correct heeft ingevuld, is de betaling geslaagd en wordt u weer teruggestuurd naar onze webshop.