Microdermabrasie Diamant

Status: Niet in voorraad

€ 430,00

Diamant microdermabrasie is een nieuwe manier van peelen, gebaseerd op afzuiging en diamant op de handstukken. Het apparaat polijst het huidoppervlak zachtjes en onthult een jeugdig velletje. Microdermabrasie stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een egaal en gelijkmatig eindresultaat. Inclusief 3 houders met 9 diamanten kopjes.

Microdermabrasie betekend letterlijk het "afslijpen van de huid’’ en is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.
Anders dan bij de kristal microdermabrasie worden geen losse kristallen of andere slijpmiddelen gebruikt. Bij deze vorm van microdermabrasie verwijderen we met een diamanten kop de bovenste lagen van de huid. Door de huid te vacuümzuigen worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties.

Het voordeel van een mechanische peeling ten opzichte van een chemische peeling is dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden en per behandeld gebied aangepast kan worden. Vanwege deze nauwkeurigheid is een microdermabrasie behandeling uitstekend geschikt voor de behandeling van littekens en pigmentvlekken. Microdermabrasie is dus uitstekend geschikt voor huidverjonging en huidverbetering.

Compact tafel model die extreem krachtig van aard is. Instelbaar met luchtdruk zuig intensiteit.
- 9 diamanten opzetkopjes met verschillende aantal groottes en grids
- 3 handstukken
- Filters

*reserve opzetkoppen en filters zijn eveneens via de webshop verkrijgbaar.

Indicaties
-Pigment en/of oudersdomsvlekken
-(Acné) Littekens
-Fijne lijntjes of ondiepe rimpels
-Vergrote porien en een vette huid
-Futloze, droge huid
-Vale, doffe huid (rokershuid)
-Hyperkeratosis
-Striae
-Milias

*Inclusief uitgebreide Nederlandse handleiding.
Prima apparaat voor meerdere toepassingen t.b.v. huidverbetering (gezicht, hals en decolleté)
Microdermabrasie middels bijvoorbeeld de Diamantpeel is een hele mooie behandeling met groot resultaat. Het is een mechanische huidpeeling die dode huidcellen verwijderd middels een met diamanten bezette kop(en). Rimpels vervagen en na de peeling doen huidverzorgingsprodukten vele malen beter hun werk daar deze beter en dieper de huid in kunnen dringen.
http://www.schoonheidssalondeoorsprong.nl/specialistische-behandelingen/microdermabrasie/

Geschreven Eric van Poelgeest (Schoonheidssalon De Oorsprong) (Geplaatst op 10-06-2017)

Schrijf uw eigen review

U beoordeeld nu Microdermabrasie Diamant

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering