Gebruiksaanwijzing

Mixcoco gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan verschillende kleuren. Dankzij de unieke samenstelling is de gel perfect dun aan te brengen, maar hardt hij wel volledig uit. Daarnaast heeft deze gellak geen last van vergeling of terugtrekking. Ideaal voor zowel nagelverlenging als direct op de natuurlijk nagels. Het resultaat: prachtige nagels die er minimaal 14 dagen gegarandeerd fantastisch uit zien. Het product is ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Stap 1: Vijl de nagels en maak deze vervolgens schoon met de bijgeleverde nagelwipes, bevochtigd met alcohol, Cleanser Plus of Scrub Fresh.

           

Stap 2: Breng de Base Gel aan en laat deze vervolgens 2-3 minuten drogen onder de UV lamp of LED lamp.

 (LET OP! Raak de nagels niet aan, deze voelen wat plakkerig aan, dit zorgt voor de hechting).

           

Stap 3: Breng een (dunne laag) gellak in kleur naar keuze aan en laat deze 2-3 minuten drogen onder de UV of LED lamp (LET OP! Raak de  nagels niet aan, deze voelen wat plakkerig aan, dit zorgt voor de hechting).

          

Stap 4: Breng een tweede (dunne) laag gellak aan en laat deze 2-3 minuten drogen onder de UV of LED lamp (de plaklaag is nog steeds aanwezig).

         

Stap 5: Breng een gel top coat aan en laat deze vervolgens 2-3 minuten uitharden onder de UV of LED lamp

(de plaklaag is nu verdwenen).

          

Resultaat

          

Hoe verwijder je de gellak?

Wikkel de nagel in een watje met Soak-Off, laat het voor 3-5 minuten intrekken en veeg vervolgens de gel van de nagel met de nagelwipes, of laat de Soak-Off voor 1-3 minuten intrekken en haal de gel vervolgens weg met een houten stokje of bokkepoot.