MIXCOCO CLASSIC COLLECTION

 

 

Het populairste product van Mixcoco is haar gellak uit de Classic Collection. 2-3 weken lang prachtig gelakte nagels zonder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens het process! In tegenstelling tot concurrerende systemen is de drijfveer van alle Mixcoco producten dat de natuurlijke nagel niet wordt beschadigd. Zeg vaarwel tegen vergeelde nagels, gechipte lak en elke dag weer opnieuw lakken! Mixcoco producten zijn uniek in hun soort doordat er jarenlang gewerkt is aan een formule dat werkt, een formule dat door de jaren heen geperfectionaliseerd is om de klanten het beste van het beste te bieden: unieke kleuren, ultieme 3D glans en langdurige resultaat! Wij kunnen met zekerheid zeggen: onze gellak glanst het mooist van allemaal! Wij zijn er dan ook trots op dat wij de officiële distribiteur zijn van dit prachtige merk in 28 EU landen. Mixcoco is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste gellak merken in Europa en is zeer geliefd in Nederland, België en Frankrijk. Mixcoco Classic Collection telt in 2016 maar liefst 131 verschillende kleuren! Van transparant - voor een mooie French - tot helder rood en diepzwart. Met zoveel keus, is er voor elke gelegenheid wel een bijpassende Mixcoco gellak! 

Naast de Classic Collection blijft Mixcoco de markt innoveren met nieuwe producten en services. Zo introduceerden wij in 2014 een totaal nieuwe Mixcoco productlijn op de markt: Mixcoco CC Thermolak, een gellak dat constant van kleur verandert aan de hand van temperatuurverschillen. Deze lijn bevat maar liefst 144 unieke kleuren, is zeer gebruiksvriendelijk en verzorgt de nagels van een langdurige glans en kleur die minimaal 2 weken aanhoud. In 2015 introduceerden wij wederom maar liefst twee nieuwe Mixcoco lijnen: One-Step gellak en CatEye gellak. One-Step gellak - verkrijgbaar in 23 trendy kleuren - is revolutionair op het gebied van gellak doordat je geen gebruik meer hoeft te maken van base- en topcoat, deze zijn namelijk ingebouwd in de gel zelf! Hierdoor biedt de One-Step gellak een superieure aanhechting en kortere droogtijd dan traditionele gellak, maar behoudt wel dezelfde resultaten als de traditionele gel: prachtige kleur en ultieme glans die minimaal 2 weken aanhoud! CatEye gellak is eveneens een unieke uitvinding in gellakland. Deze gel bevat kleine stukjes metaal in de lak en wanneer je direct na het aanbrengen van de CatEye gellak een magneetje dicht bij de lak houdt verschijnen er verschillende designs op het nageloppervlak. De CatEye gellak is vekrijgbaar in 12 verschillende kleuren en blijft minimaal twee weken mooi op de nagel zitten! 

Wij willen altijd blijven innoveren, wij luisteren naar 'de vraag' en doen ons best om een zo volledig mogelijk assortiment aan onze klanten te bieden. Vind jij dat er een kleur aan onze collectie ontbreekt? Stuur deze dan op (in vorm van een afbeelding) naar info@beautymillenium.nl en wellicht verschijnt deze binnenkort in ons assortiment!