HOT STONE MASSAGE SET 220V - 14 stones (medium)

Status: Op voorraad

€ 109,95
Een complete 14-delige Hot Stones set in een koffer, waarmee u de Hot Stones binnen enkele minuten kan verwarmen. Vanaf nu voorziet u uzelf en anderen van een heerlijke Hot Stone Massage, gewoon thuis!
Deze complete set bevat een 14 Hot Stones en een compacte Hot Stone koffer, waarmee u uw Hot Stones binnen enkele minuten verwarmt. Ideaal voor on-the-go!

Hot Stone massage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant. Het is op dit moment een van de meest populaire behandelingen in kuurcentra, massage-praktijken en schoonheidsinstituten.

De hotstone massage, voor wie is het geschikt?
Bij stress of vermoeidheid
Bij spier- en gewrichtspijn
Rug en nek klachten
Bij een slechte doorbloeding
En natuurlijk heerlijk om te geven puur en alleen al om de ontspannende werking.

Wat heb je nodig voor een Hot Stone Massage?
1) Een aantal Basalt stenen, voor alleen de rug heb je een aantal grote stenen nodig een een paar kleinere, vaak heb je voldoende aan een starters set met een stuk of 8 stenen.

2) Massage olie. Je kunt een neutrale massageolie gebruiken maar je kunt je Hot Stone Massage ook combineren met geurtherapie door bijvoorbeeld gebruik te maken van een pepermunt olie of bijvoorbeeld lavender. Door de massage te combineren met geuren ben je met nog meer zintuigen bezig. Bovendien is pepermuntolie uitermate geschikt voor pijnlijke spieren na bijvoorbeeld het sporten.

3)Handdoek of kleed om op te liggen.

Massage instructies zijn verkrijgbaar via email.

Schrijf uw eigen review

U beoordeeld nu HOT STONE MASSAGE SET 220V - 14 stones (medium)

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering