Mobiel Hoog Frequentie Apparaat

Status: Niet in voorraad

€ 50,00
Compact hoogfrequentie apparaat. Ideaal voor de startende of ambulante schoonheidsspecialiste.
Een klein formaat van de Hoog-Frequent Apparaat maar niet minder krachtig. Dit apparaat is mobiel te gebruiken, werkt op adapter stroom. Ideaal voor starters of ambulante schoonheidsspecialiste.

De hoog-frequent laat via een glazen elektronische buis stroom overbrengen op het gezicht wat zorgt voor een betere bloedsomloop, verbeterde stofwisseling, verhoging v.d. doorlaatbaarheid van cellen en het doden van bacteriën. Bevat meerdere glazen buizen om verschillende behandelingen en delen in en rondom het gezicht te behandelen:
- Champignonvormige kop: voor grotere delen in en rondom het gezicht, ideaal voor de directe methode
- Lepelvormige kop: voor op het gezicht, ideaal voor de directe en indirecte methode
- Kam kop: voor het kammen van het hoofdhaar
- Ronde kleine kop: voor de acne behandeling, vonk methode

De hoog frequent kunt u op 3 verschillende manieren gebruiken: directe methode, indirecte methode en de vonk methode
- Indirecte methode: Bij deze methode houdt de cliënt de buis in de hand. De elektriciteit gaat vervolgens via de hand door het hele lichaam. De schoonheidsspecialist masseert vervolgens het gezicht van de cliënt. De massage wordt op deze manier intenser.
- Directe methode: Bij deze methode wordt met behulp van de glazen buis met een spiraal of Z-beweging het gezicht van de klant gemasseerd. Wordt ook wel toegepast aan het einde v.d. behandeling om puistjes te voorkomen.
- Vonk methode: Bij deze methode wordt met de glazen buis het ontstoken gedeelte van het gezicht aangeraakt. De behandeling mag niet langer dan 10 seconden duren. Het is normaal dat er vonken uit de glazen buis komen als het gezicht wordt aangeraakt.

Schrijf uw eigen review

U beoordeeld nu Mobiel Hoog Frequentie Apparaat

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering