Nail Steamer - Wit

Status: Niet in voorraad

€ 119,00
Revolutionair op het gebied van gellak verwijderen: de Nail Steamer! Vanaf nu is het mogelijk om gellak met gemak te verwijderen zonder je nagels te beschadigen! Snel, simpel en ZERO DAMAGE! Geen gedoe meer bij het afhalen van je gellak of gelnagels! Probeer het nu zelf! Verkrijgbaar in twee trendy kleuren!


De Nail Steamer


Revolutionair op het gebied van gellak verwijderen: de Nail Steamer! Vanaf nu is het mogelijk om gellak met gemak te verwijderen zonder je nagels te beschadigen! Snel, simpel en ZERO DAMAGE!De Nail Steamer verwijdert gellak en andere soak off gels met behulp van stoom! Dat lees je goed: STOOM!
Het reservoir wordt gevuld met gel-remover op aceton basis, deze verdampt op een lage temperatuur in de Nail Steamer waardoor er een dunne aceton stoom wordt geproduceerd. Doordat je nagels niet rechtstreeks in aanraking komen met de aceton vloeistof zelf, maar slechts de stoom - is de Nail Steamer zeer gebruiksvriendelijk voor de nagels en de huid rondom! Je hand rust comfortabel in de steamer terwijl de aceton stoom de gellak langzamerhand ontbind. Na 10 minuten glijd de gellak er gewoon af - waarbij je nagelriemen onbeschadigd zullen zijn en je nagels er perfect uit zullen zien!Hoe werkt de Nail Steamer?  1. Vijl de toplaag gel van je nagels om de gelkleurlaag eronder bloot te stellen.

  2. Vul de Nail Steamer reservoir met 5ml (een theelepel) gel remover op aceton basis en zet de timer aan (de knop springt op rood) om de vloeistof op te warmen.

  3. Zodra de knop op groen springt en de timer afgaat > plaats je vingers in de Nail Steamer voor 10 minuten (circulatie van de warme mist begint).

  4. Zodra de knop op geel springt (na 10 minuten) en de timer afgaat > haal je vingers uit de Nail Steamer en duw de verzachte overgebleven gel voorzichtig met een (wood)stick van de nagelplaat.

  5. Tada! Resultaat: schone nagels, geen gelresten, geen beschadiging en 100% gemak!Zie de instructievideo hieronder:
De Nail Steamer is gemakkelijk schoon te maken en wordt veelal gebruikt in professionele nagelsalons. De Nail Steamer heeft een automatische timer en een ingebouwde thermostaat die oververhitting voorkomt! Geen gedoe meer bij het afhalen van je gellak of gelnagels! Probeer het nu zelf! Verkrijgbaar in twee trendy kleuren!

Schrijf uw eigen review

U beoordeeld nu Nail Steamer - Wit

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering