Over ons

Op 1 Augustus 2012 opende Beauty Millenium, momenteel één van de grootste beauty-webshops in Nederland, haar deuren. Niet zonder enige voorbereiding, ons team reisde de afgelopen jaren de hele wereld af (Frankrijk, UK, Italië, USA, Zuid-Korea, Hong Kong en Japan) op zoek naar de laatste trends op het gebied van beauty en kwalitatief hoogwaardige producten. Niet zonder succes, op onze webshop vindt u momenteel meer dan 2.000 beauty artikelen, waaronder de door ons ontwikkelde gellak merk: Mixcoco. Wij zijn er trots op dat wij de officiële distribiteur zijn van dit prachtige merk in 28 EU landen. Mixcoco is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste gellak merken in Europa en is zeer geliefd in Nederland en België.

 

Beauty Millenium staat garant voor hoge kwaliteit en een uitstekende service, dit allemaal voor een zeer betaalbare prijs. Wij houden de trends en ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging scherp in de gaten. Op die manier streven wij ernaar om onze klanten een zo gevarieerd mogelijk assortiment aan te bieden. Naast een enorm assortiment nagel- en make-up artikelen heeft Beauty Millenium onlangs haar range uitgebreid met een reeks luxe haarproducten van het Peruviaanse haarverzorgingsmerk Kativa, lijnen: Argan Oil, Keratine, Quinoa en Collageen.

 

Beauty Millenium hecht een zeer grote waarde aan goede service en klantvriendelijkheid. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat iedere klant tevreden is met zijn of haar aankoop. Wij wensen u alvast veel shopplezier! Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd met ons contact opnemen via: info@beautymillenium.nl

 

 

 

 

 

 

xoxo Team Beauty Millenium