Paraffinebad Oranje

Status: Op voorraad

€ 44,95
Paraffinebad voor het opwarmen van paraffine, compleet met temperatuurregelaar. Verkrijgbaar in trendy oranje! Ideaal voor thuisgebruik alsmede professioneel gebruik.

Gemakkelijk te bedienen paraffinebad voor het opwarmen van paraffineblokken. Het paraffinebad heeft een opwarmingstijd van ongeveer 15-20 minuten. Geschikt voor behandeling van handen, voeten en ellebogen. Het paraffine bad heeft een temperatuurregelaar. Er zijn ongeveer 4 paraffine blokken nodig om deze paraffinebad te vullen.  Waarom een paraffinebehandeling?

 • - Het stimuleert de doorbloeding

 • - Verzorgt droge handen/voeten

 • - Verbetert onderhuids bindweefsel

 • - Verzacht de nagelriemen

 • - Verzacht pijnlijke spieren

 • - Vermindert onstekingen in gewrichten.

 • Vanzelfsprekend is de behandeling ook aan te raden voor het verwennen van de voeten of handen!  Gebruiksaanwijzing voor handen en voeten: Smelt de paraffine blokken in de paraffine warmer. De handen kunnen worden ontsmet met Podiskin of alcoholgel. Scrub de handen en voeten voor de behandeling om dode huidcellen te verwijderen. Dompel de hand of voet een aantal seconden onder in het paraffinebad. Herhaal dit 3 tot 5 keer tot dat de gewenste laag parrafine op de hand/voet zit. Bescherm de hand/voet met een beschermzak en een badstoffen handschoen. Laat de paraffine 15 minuten intrekken en beëindig de behandeling met een hydraterende crème.

  Super handig apparaat! Heel erg tevreden ermee!
  Dit parrafinebad is ideaal voor thuisgebruik. Het badje is snel warm en bruikbaar. Het badje kan prima gebruikt worden voor de handen en ellebogen, maar niet voor voeten heb ik zelf zo ervaren - daar is het badje niet groot genoeg voor. Zeker een aanradertje!
  Geschreven Carmen (Geplaatst op 25-07-2017)

  Schrijf uw eigen review

  U beoordeeld nu Paraffinebad Oranje

  Hoe waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Waardering