Retourneren

Natuurlijk hopen wij dat dit niet aan de orde zal zijn, maar mocht u overhoop toch niet tevreden zijn met uw aankoop, dan is het goed om te weten dat er altijd een mogelijkheid is om te ruilen /  retourneren.

 

Voor het retourneren van onze artikelen gelden de volgende regels:

  1. U heeft recht op een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze dagen gaan in vanaf het moment dat u het artikel(en) ontvangt.
  2. Artikelen die gebruikt, geopend, vernield of niet in nieuwe staat verkeren worden niet retour genomen. Terugzending van artikelen dient te geschieden in originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie).
  3. Vermeld retours altijd per e-mail: info@beautymillenium.nl, u dient daarbij te bewijzen dat de geleverde artikelen tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Vermeld tevens altijd de nummer van uw bestelling.

 

Indien u zich niet houdt aan deze regels, dan behoudt Beauty Millenium zich het recht om waardevermindering te rekenen. Met inachtneming van de regels, draagt Beauty Millenium binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending zorg voor terugbetaling / ruiling van de goederen.

 

Wanneer u besluit om een artikel binnen 14 dagen te retourneren, komen de kosten voor de retourzending voor eigen rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroeppingsrecht en zullen dan ook niet worden gerestitueerd.

 

Uitzondering op deze regel zijn artikelen die bij ontvangst beschadigt zijn of verkeerd geleverde artikelen. In dit geval behoort de consument ons op de hoogte te stellen via e-mail: info@beautymillenium.nl. Wij zullen de klant op de hoogte stellen van verdere instructies omtrent zo een dergelijke retour/omruiling.

 

Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat Beauty Millenium niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. Om problemen over o.a. het wel of niet ontvangen van retourzendingen tegen te gaan adviseren wij u de retourzending aangetekend en voldoende verzekerd op te sturen. Ongefrankeerde retour zendingen en zendingen naar de postbus worden geweigerd! Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt de door uw betaalde bedrag zo snel mogelijk teruggestort op uw rekening.

 

Mocht u een artikel willen ruilen voor een ander artikel uit onze web shop, dan dient het in te ruilen artikelen (op eigen kosten) naar ons te retourneren. Stuur ons daarbij altijd een e-mail: info@beautymillenium.nl wij zullen ernaar streven om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw omruiling.