Tea Tree Maskers met Hals 5st/doos

Status: Op voorraad

€ 19,95
Zuiverend en poriën verfijnend theeboom gezichtsmasker, ideaal voor de onzuivere huid.
Het theeboom gezichtsmasker werkt desinfecterend, zuiverend en poriën verfijnend. Het masker absorbeert overtollig talg en heeft een verzachtende en kalmerende werking. Geschikt voor de normale en vette huid. Ideaal voor de onzuivere huid. Gebruiksadvies: Haal het masker uit de folie. Breng het masker aan op de gereinigde huid. Zorg dat de inkepingen overeenstemmen met de ogen, neus en mond en dat het masker strak op de huid ligt. Laat het masker 15 á 20 minuten inwerken om het beste resultaat te bereiken. Verwijder vervolgens het masker door het bij de kin los te trekken en zachtjes naar boven toe van de huid af te halen. Het restant wat achterblijft op de huid kunt u lekker inmasseren om de werking nog verder te optimaliseren. De huid voelt heerlijk zacht en fris aan.

TIPS:
- Om het masker in de koude winterperiode aangenaam warm op de huid aan te brengen adviseren wij het masker in gesloten verpakking kort op te warmen in de handdoekwarmer of in warm water.
- Om het effect van het masker te versterken adviseren wij het in te sluizen met een skinscrubber of ultrasound apparaat, hierdoor gaan de werkstoffen nog dieper de huid in.

Schrijf uw eigen review

U beoordeeld nu Tea Tree Maskers met Hals 5st/doos

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering