Top coat gel voor gellak

Status: Niet in voorraad

€ 10,83
Soak off UV Gellak van ^Sun is de snelste en best geteste Soak Off Gel ooit! Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan verschillende kleuren.

Soak off UV Gellak van ^Sun is de snelste en best geteste Soak Off Gel ooit! Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan verschillende kleuren. Dankzij de unieke samenstelling is de gel perfect dun op te brengen, maar hardt hij wel volledig uit. Daarnaast heeft deze Soak Off Gel geen last van vergeling of terugtrekking. Ideaal voor zowel nagelverlenging als direct op de natuurlijk nagels. Het resultaat: prachtige nagels die er minimaal 14 dagen gegarandeerd fantastisch uit zien. Het product ook weer gemakkelijk te verwijderen.NL Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Vijl de nagel en maak deze vervolgens schoon met Cleanser plus

Stap 2: Breng de base gel aan en laat deze 2-3 minuten drogen onder de UV lamp (u kunt ^Sungellak ook zonder base coat gebruiken, maar base beschermt je nagel beter)

Stap 3: Breng een gellak in de kleur naar keuze aan en laat deze 2-3 minuten drogen onder de UV lamp

Stap 4: Breng een tweede laag gellak aan en laat deze 2-3 minuten drogen onder de UV lamp

Stap 5: Breng een gel toap coat aan en laat deze vervolgens 2-3 minuten drogen onder de UV lamp

Stap 6: Verwijder de plaklaag met cleanser plusHoe verwijder je de gellak?

wikkel de nagel in een watje met soak-off verwijderaar, laat het voor 3-5 minuten intrekken en veeg vervolgens de gel van de nagel met het watje, of laat de soak-off voor 1-3 minuten intrekken en haal de gel vervolgens weg met een houten stokje.


Schrijf uw eigen review

U beoordeeld nu Top coat gel voor gellak

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering